One day in live

   Стихи на музыку "Вальс - прощание". Композитор Илья Малкин.



                "One day in live" 



 1к.

 Day, one day in live,
 Because good if,
 Is you today.

 Rain know my soul - hot,
 Know my end road,
 Finish my way.

 Припев:

 Way fly fast on east,
 Special for you, miss,
 Special for you, miss.

 Way know stop on west,
 Bad result test,
 Without you west.

 2к.

 Rome, Paris, Dubai
 Don't say me: "Why?"
 With me town's cry.

 Club's, show and tv
 Without tragedy,
 Without tragedy.

 Припев:

 Look up the window,
 And see full wrong,
 Know only wrong.

 Know what don't will door,
 What don't will door,
 In rainbow more.


 
                2012 год.
    



 


Рецензии