Нiхто так не кохатиме, як я!

 Ніхто так не кохатиме, як я!
І не пригОрне з ніжністю до себе.
   Я тілом і душею вся твоя,
А ти для мене є блакитним небом!

   Обожнюю тебе, ти вогник мій!
Твоя присутність так бентежить тіло.
     Ти істину єдину зрозумій,
  З тобою бути, я б завжди хотіла!

 Твоє тепло, мов хвиля порятунку,
   Його я відчуваю на собі.
  Усю любов дарую в поцілунку,
   І дякую за все, за все тобі!
17 11 2020р
Вікторія Г Р


Рецензии