Руба про кохання

Любов приходить і йде,
Вона до істини веде
І їсти хочеться завжди,
Коли любов твоя гряде.

+ + +

Чому так часто буває,
Що любов мрію вбиває.
Ти про зустріч мрієш завжди,
Але він все забуває.

+ + +

Хто любить двох,
Той завжди лох,
Він не знає,
Що він засох.

+ + +

Любов - це бідна птиця,
Вона - як чарівниця,
Злітає і сідає,
Коли ії не спиться.

+ + +

Якщо тебе образили,
То цим вони не вразили.
Відповідай їм злом на зло,
Щоб очі повілазили.

+ + +

Якщо тебе покинули,
Значить друзі прикинули,
Що їм добре і без тебе
І тебе вони скінули.

              16.11.2020.


Рецензии