7026. Пад як елкай можна знайсц падарунак?

Пад які елкай можна знайсці падарунак?
Купіла ПОДАРОК Паклала пад ёлку ў тайгу.

Любімаму, выдатны падаруначак купіла.
Як прынята, пад ёлку, яго я паклала.
Спадабаўся падарунак? Шукае ён Яго.
Тайга-то бо вялікая, там ёлак - О-ГО-ГО!


Рецензии