Весняне

Закінчилась вже осінь,
Пролетіла зима,
Бачу неба я просінь,
На подвір,ї весна.
На галявині зимно,
Під деревами сніг,
А пташкам вже всерівно-
Чутен гомін і спів.
І з,являються проліски,
Набухають бруньки,
Тане лід на околиці
Стали довшіми дні.
                15.04.2011


Рецензии
Душевные, тёплые, замечательные стихи, Лина!

Жюр22   19.11.2020 11:10     Заявить о нарушении
Благодарю вас,Юрий.

Лина Дражина   19.11.2020 15:18   Заявить о нарушении