Брат-3

Брат хвалився, він - красунчик,
І дівки по ньому мліють,
Не злічити, скільки сучок,
В його владі навісніють.

Сестра слухала - й не знала,
Правду каже, а чи бреше...
Мультигіперсексуалом
Став братан її урешті.

Памятала плач до синьки -
Не одну з його істерик,
До стола ледь ліз навшпиньки,
Щоб дістать собі цукерку.

Соплі - з носа, як із крана,
Витирай не витирай.
Страх в очах, як у барана,
Бо в кутку сидить бабай.

Як жалітись біг матусі,
Тільки не в авторитеті,
І воняв поганим скунсом,
Видаючи всі секрети.

Як лінійку брав до діла,
Не вчуваючи провини,
Щоб побільш собі відмірять,
Ділячи на половини.

Як у памперсі, обсцяне,
Із козявками у носі -
Давав цьоми обіцяні,
Тільки хто його попросить.

Дивувалась сестра довго -
Чом дівчата в брату бачать,
Не сопливого малого -
А відразу - гіпермачо.


Рецензии