Спустошення

Спустошення

З першого січня можна чудити
З першого січня – усе, або все
З першого січня – Ми Все.
З першого січня – Ніщо
З першого січня, якщо двоє стануть одним – повеліва-
-тимуть Нічим
З першого січня – «лаша тумбай»
З першого січня – край й через край

З першого січня в Спустошення метаморфоза:
- одиниця – стане Нічим,
- Один – стане Всім
- 1 – для долі Зачин
- в «1» таємний зв’язок із «7», з першого січня

2021-ий – рік Ніщо.


Рецензии