Що робиться на свити

Що робиться на світі, бідні наші діти
Що вас чекає в світі, хто захистить!?
Невже не знайдеться справжня людина
Щоб горя не зазнала ні одна родина!?

Одумайтеся люди, не робіть безчестя
Адже вашим дітям буде важко жити
І до вас не буде ні ласки ні любові
А вони ж такі діточки чудові.

Ви не боїтеся, що чекає вас розплата
За те, що діти ростимуть без тата
Та що ж ви за люди безбожні такі
Невже не дійдуть до вас істини прості.

Та виходить так, до всього вам байдуже
Вам аби всі примхи свої задовольнить
А що з народом буде – це вас «не колише»
Бо за нас у вас серце не болить.

Але все ж прийде до вас та година
Тоді, коли буде остання хвилина
Отоді дійде, але пізно буде
Бо вас тоді Божий суд осуде.


Рецензии