ДушА

Душа ув'язнена в темницю
Моїх знеможених тілес.
Я, ніби викрадену птицю,
Її ховаю від Небес.
Вона відважилася з лету
У пастку втілити себе.
Дивилась зверхньо і відверто
На тіло кволе і слабе.
Тепер у мен кепське діло…
Цікава логіка моя :
Якщо відпустить Душу тіло,
Куди ж подінусь саме – Я ?


Рецензии