***

Білий сніг віє
На погони лягає, на вії
Твій потяг затримався трохи
Десь біля краю війни

А ніч то подруга мрії
Я жити без тебе не вмію
Рахую твої я кроки
Залишаться тільки сни

Я буду тебе чекати
Буду завжди чекати
Вертайся живим, солдате
Потрібен мені тілкьи ти


Рецензии