Жон кана ойлор

Жон кана ойлор

Обушконбуз биригип эрип дене,
Оз-озунчо болунуп кеттик неге.
Озголордон кызганган карап койсо,
Орттон кучтуу суйуу болчу кече эле

Суурулдубу журоктогу аткан жебе,
Суйуу десек кун откоруп журуу беле.
Суу куйбаса гулго окшоп соолуп калган,
Убактылуу нерсе тура сезим деле

Чокту мына арзуу колдо биздин кеме,
Эл суктантып журчу эле парус кере.
Махабатты барктабай чанда келген,
Кур намыстын кулу болдук эминеге

Тамерлан Кенесаров #стихиТК #стихи


Рецензии