твоя награда

То ни обида, что живешь
свой век, ты без любви и благо,
но в скором времени поймешь,
что внуки, есть твоя награда.

                ***

Те ні образа, що живеш
свій вік, ти без любові і благо,
але незабаром зрозумієш,
що внуки, є твоя нагорода.


Рецензии