***

Я вірю в мудрість свого народу,
Він подолає всю негоду,
Бо дух у нас не зламний,сильний,
А норов стальний та вільний!!!

Нехай в оману нас ввести хотіли,
Але від сили з остраху зомліли!
Я вірю в досвід і розум українців,
І проженуть вони у шию всіх чужинців!


Рецензии