Поздравление Диане на украинском языке

Діана,я тебе вітаю!
Всього найкращого бажаю.
В свій День Народження кайфуй,
Ти смійся,веселись,танцюй.

Ти надзвичайно мила жінка,
В твоїх очах любов й добро,
Ти гарна мамочка й дружинка,
Душа твоя,як світле й чисте озеро.

Діанка,будь завжди такою,
Такою чесною й прямою,
Такою людяною,як ти є,
Хай щастя все життя наповнює твоє!


Рецензии