НигЭ Син тормыш шулай

НигЭ Син ачы сузлэр
ЭйтэсЕн уйламыйча
Тик мин тиле жулэр
Яратам сулыш ала алмыйча

Йорэгем тибэ минем
Янымда Син булганда
Кунелем дэртлэнэ минем
Бергэ изгелеклэр кылганда

Нигэ Син тормыш шулай
Аердын пар канатны
Нигэ Син тормыш шулай
Курсэттен мэхэббэт яраны

Тормышка без сукмак жэйдек
Адым саен бардык икэу
Тик арабызга керде
Ят кеше, хэйлэкэр

Иртэн чыккан кояшны
Каршы аласы диеп
Мэхэббэт хисенэ торенеп
Булэк итэр идем балдакны

Нигэ Син тормыш шулай
Аердын пар канатны
Нигэ Син тормыш шулай
Курсэттен мэхэббэт яраны


Рецензии