Хай Бог простить

Наш світ тепер такий холодний
Скажений світ , де лихо в моді.
А ми любов свою зустріли,
Хай Бог простить нам при нагоді.
За те що серце так посміло ,за ніжність і щасливі дні.
Хай він простить що наші душі такі , до відчаю, сумні.
Ми не хотіли сумувати,
За що кохання нам картати?
Воно не винне в тому, ні...
Наш світ тепер такий... сумний.


Рецензии