Я не люблю укр

Я не люблю, коли поважним кроком
ступає хтось повільно по  землі,
неначе доторкнутись ненароком
боїться до людей. Чи ковалі

йому скували лати,
в яких він відчувається, як бог?
Наружний, недолугий і пихатий.
Усіх недоліків ходячий каталог.

Я від таких стараюсь бути далі.
Але коли зіткнусь, то лиш сміюсь.
Насмішкувато жму на всіх педалі,
одна із хуліганистих бабусь,

що скаже в вічі все про вашу пиху,
бездушність, жадібність, страшенний пофігізм.
 Такі, як ви, то є всесвітнє лихо.
А, може, лихо мій максималізм?

13 листопада 2020 р


Рецензии