Гаснет вечер укр

Гасне вечір... Злітаються першіі зорі.
Заколісує ніч у байраках зарошені трави.
На вселенському вільнім просторі
розгулялись вітри кучеряві.

Простирадлом туману вкриваються луки...
Тихо - тихо навкруг...найчарівніший час...
Так і хочеться пензлика взяти у руки
і писати природи  красу без прикрас.

14 листопада 2020 р


Рецензии