ХодА

Кажу – своє! З пів голосу, на зриві,
Зі  слів  кудись свою  прямую  рать.
Тут, навіть дубу ясно: на зігр;ві         
Цього достатньо, щоб обміркувать.
Він бачив світ в жадобі і злодійстві.       
І  сонце бачив з плямами на нім.
Тому, душа у нього не на місці,
І він  живе в собі – глухонімим.
 І я — на тлі. Терпіння – до нестями.
Розпочинав себе із кропиви.
Мої погодки винесли те саме.
А як до цього ставитеся Ви?
Будую дім, або рядок віршую,
Гартований від ніг до голови,
В заг;л людський зерно своє
                                    вношу я.
А як про це, як думаєте Ви?
Іти і Вам, з дорогою в двобої,
Упевнено. Тут логіка така:
Дотриматися Істини Людськ
А дуб є дуб
                доходить до пенька.


Рецензии