Укр. Пахощ1 весни

Снігом притрусило біля хати
де колись жили мої батьки,
хочеться мені там побувати
полинути у молоді роки.
Шкода, що у нас змінилася природа,
від сонця гине вся рослинність на землі,
зникають у ставках від сонця талі води,
а що ж  залишиться на осінь від полів?
А мене тягне весь цей час у наші села
туди, де моя молодість пройшла
можливо там життя вже не веселе
а моя пам"ять, все це зберегла.
І я , бажаю вам там побувати,
відчути запах ранньої весни,
коханим ніжні квіти дарувати
щоб пам"ятали всі, які вони.


Рецензии