щастя хочу... аж в душi моiй лискоче...

може правда може ні не відомо це мені...
щастя ...
це життя по кругу де потрібні ми друг другу...
обнялись поцілувались насладились налюбувались...задоволені остались...
якщо гидоту відчуваю то щастячка в душі немаю...


Рецензии