сьогодн

Сьогодні
Я сьогодні піймала сонечко
Воно ласкаво зігрівало душу
Я сьогодні, як світ в віконечко
Яскраву посмішку дарувати мушу
Я сьогодні, обіймавши місяць
Ліричну пісню заспівала
Я сьогодні, як прозора водиця
Чистенькою стала

Водице- водичко
Умий моє личко
Щоб очі ближчали
Щоб щічки палали
Водице-водичко
Умий моє личко
Щоб сміявся роток
Щоб кусався зубок

Я сьогодні малювала вітер
Що в вільнім полі стереже колосся
Я сьогодні колихала квіти
Вплітала стеблі у волосся
Я сьогодні зустрічала росу
Що зранку омиває трави
Я сьогодні розплітала косу
Веселі дзвоники заграли

Водице- водичко
Умий моє личко
Щоб очі ближчали
Щоб щічки палали
Водице-водичко
Умий моє личко
Щоб сміявся роток
Щоб кусався зубок


Рецензии