Занепала твоя слава

Дівувала Мавка квітувала
Й непутящою поволі стала.
Попрошайки - позички - подачки -
Занепала,закотилась твоя слава.

Забриніли твої сльози-грози
Від обіцянок та від цяцянок.
Ласки кінчились,поради як погрози.
Ніч кругом і не приходить ранок.


Рецензии