Уолт Дiсней - 2020

Великий вплив на людство зробив Уолт Дісней
своїм мистецтвом прославився як мультиплікатор
талантом від бога втілів в життя безліч ідей
адже він Міккі Мауса,Гуфі,Дональда Дака автор...
Кумедні характери в своїх героях прорисовував
вони з казкою назавжди на папері оживали
свої шедеври він тільки неповторними створював
вони з кіноекранів до глибин душі проникали...
Уолт Дісней дивує нас ще і через багато років
до нього ніколи народна стежка не заросте
адже з його творчістю до щастя лише пару кроків
нас радує іноді у режисера рішення саме просте...


Рецензии