Панове депутати

Панове депутати,
Бодай ви не зросли,
Гріхи свої мерзенні
Не втаїте ви,ні!
Грабуєте країну,
Гвалтуєте її,
На знищення народ свій
Навіщо прирекли?
Гадаєте врятує
Нікчем стальний паркан?
Могильною плитою
Всім не запнете рта!
Не знаєте хіба ви,
Що люди не дурні,
І ваші брудні ігри
Давно вже просікли?
Шановний президенте,
Хотілось би спросить:
За скільки Батьківщину
Погодився ти злить?
Хай люд ти не боїшься,
Бо сИдиш високо,
Та грішника такого
За все спитає Бог.
Фашисти знов при владі,
Під маской земляків,
Встановлюють тихенько
Диктаторський режим.
Ви вкрали наші мрії
Про рай на цій землі,
До злидарської долі
Країну прирекли.
Прокиньтесь,люди добрі,
Стосується усіх,
Не будьте більш щурами,
Що з корабля втекли!,
Інакше кожний ліпший,
Хто буде президент,
Наступні покоління
Загоне у граніт.
Не стане українців
Більш на моїй землі,
Хіба такої долі
Для внуків хтіли ви?

05.02.2016р.


Рецензии