Нi, не кину. Повинен, ще сам!..

Кину все, заросту бородою,

Та піду, як кобзар, по шляхах.

Може стрінуся зі Сковордою,

Із Тарасом-підпаском в лугах,

З Карамелем в печері-діброві,

Чи із Довбушем серед Карпат.

Очі, руки, та ноги здорові.

Досвід маю: уже п’ятдесят.

Тільки, бачене, ось занотую.

Зарозумне залишу юнцям.

Самовбивцю, в собі, порятую,

Повернуся до глузду, до тям…

Тільки, що їм скажу я, зустрівши?

Що, з боргів їм я зможу, й віддам?

Що?!. Хіба-що оці горе-вірші,

Та за прожите сором і срам?..

Ні, не кину. Повинен, ще сам!..


 05.07.2010 13:31:14


Рецензии