7022. НА ДВУХ ножках Ёлки ходзяць

КОЖНЫ ДЗЕНЬ, І КОЖНЫ ГОД
Назірае наш НАРОД.
Хочаш ёлачку ўбачыць?
Вось ідзе - родная маці!
Сеткі, сумкі, кошыкі,
Не на дьве яе руки.
Як на ёлках, на витринку,
И у крамах, і на рынку,
Ім даводзіцца цягаць...
Кожны дзень к вам Ёлки ходзяць...
Ваша Ёлка, гэта - Маць!
(Родная шагае маць.)
КОЖНЫ ДЗЕНЬ У нас у народзе,
НА ДВУХ ножках елкі ходзяць


Рецензии