Асил хоншуларыма

Асил хоншуларыма,
Шу шиърумну язаман.
Хоншума къыйын болса,
Кюйсюзлюкден азаман.

Бар болсун хоншуларым,
Къырыйымда гьаман да.
Тарыгъыма табыла,
Мени учун къачан да.

Шат болугъуз гьаман да,
Яхшылыкъланы гёрюп.
Бу яшавда яшайыкъ,
Бир-бирибизни сююп.

Асил хоншуларыма,
Янгур болуп нюр явсун.
Сизин юреклеригиз,
Насиплилерден болсун.

Сизин учун мен бугюн,
Жанымны да беремен.
Бу яшавда мен сизин,
Ювугъумдай гёремен.


Рецензии