А люди не знають...

А люди не знають де зло, де добро,
А клани воюють, аж плаче Дніпро
На заході кажуть, що всі ми пани,
А в нас до цих пір не зашиті штани

І кажуть пани в Україні ми рівні,
І плачуть в церквах неспокійні дзвінки
Для них мільйони, для нас копійки

І плаче моя Україна рідненька,
І поки це буде скажи мені ненько?!
І їдуть мої українці-брати
В чужі країни шукати мети

На п'ять мільонів нас зменшилось люди!
Сумують діди у своїх ощадкасах,
А гроші радянські забрали у нас!

Грабіжники кажуть в нас білії кості,
І кров в нас блакитна,
І всі голохвості

Рвуть Україну її продають,
А гроші у банки чужії кладуть
За грати мишей посадили коти,
Щоб легче до влади катам тим прийти,

Стріляють людей, а нащо нам знати
Нікого не кидає влада за грати
Йдуть на майдан, на страйк шахтарі,
Бо їм по півроку не платять платні...

І доки це буде скажіть мені люди?
Страждає країна, страждає народ
Коли вже до влади прийде патріот?


Рецензии