Есть у нас шэ i главный тiран!

Він сыдыть ны й в Крымлі шэ

Ешчё ж тіраны не правят бал.
Ешчё ж і не был  ні Гітлер.
Так нада, нужна, сейчас жа взяць
І всех святэнькых повісыты!

О гэтак, мусыть, тут хтось і понямш,
Шо трэ зробыты
С тымы, шо гавкають аж
На жыдів нывылычкых.

От Восток. Узямш Эрдаган зь
Владу в лапы уф звірый.
Да й снова хай халіфат.
І снова в Русь з гікамы.

Не! Это не ля армян.
Ну, тэе во хорошішчэ.
Хай ліпш уш за ушы драць,
Хто посмів лыко в дырку.

Ну, нашо, нашчо ля вам
Яка така вісілічк!
Взьмы да отравы 10 навальн.
Да й, о, бач, вянкы в7.

Но!.. у в Валков с 5 аж 8 пятнічак:
На, 20 раз повторітэ:
В Белай Русьцы шэ всё ж  улад!
І хай згынуть всі білкы.


Рецензии