Пошта ты стогнеш, Беларусь?

                Раману Бандарэнка быў 31 год.
                Яго забіў Лукашэнка сваімі злачыннымі дзеяннямі
                дазваляючы сілавікам знішчаць беларусаў.

Прымі ад нас,пайшоў да Бога,
Усю сэрца сум і немату,
Народ праб'е сабе дарогу,
Не даўшы прабачэння падлюгу!

І ты ў героях вечных будзеш,
Табе паклон я нясу свой,
Пракляўшы ўсе дзеянні Юды,
Нясуць гора і бяду!

      13.11.2020г.


Рецензии