Компас путь проклав

( Відповідь на вірш Г.Васяновича Севастополь. Гавані. Причали )

Правильно, мій друже, наймиліше
І до нього компас вірно путь проклав,
Для душі і серця найрідніше,
Те дівчисько через це ти покохав.

Севастополь,гавані, причали,
Звісно, романтична вранішня імла.
Далі всі щораз тебе вивчали,
Думка про кохану віри додала.

Звісно, що були мередіани,
І вітрила, й пароплави, і порти,
Не минав і шторм, і штиль, й тумани.
Вірний шлях умів ти завжди віднайти.

Севастополь, Львів...краса усюди,
Та дівчисько карооке краще всіх,
Порт морський тебе стрічати буде,
Бо його ти й досі в пам'яті зберіг.

12.11.2020 р.


Рецензии