Кат

Сліди твоїх рук на тілі..
здається, що ще палають.
Мої почуття зомлілі
слізьми по щоках стікають.
З Тобою була готова
я, навіть, до різних збочень,
де кожна ідея нОва -
з безмежністю заохочень..
Ніколи б себе не ховала
під сукнею чи халатом.
З жагою б Тебе кохала!!!
А Ти.. став для мене катом.
Негарна зовсім, напевно.
Коханий Мій відвернувся.
В душі знову темно-темно.
Ти легко мене позбувся..
Без труднощів і пояснень,
аби не росли сподівання.
Катуєш, Мій Ніжний Красень,
вмикаєш ігнорування.
Катуй моє серце знову..
Катуй, це для Тебе звично!
Я завершую цю "розмову"!!!
Лиш кохатиму Тебе вічно..

картинка из интернета


Рецензии