На вiршi немаje попиту

На вірші немає попиту,
Лише на попсове нявчання.
Раніше вбивали допитами,
Тепер вбивають мовчанням.

Суспільство украй розбещене
Багатством можливостей вибору,
І на забуття приречені
Поети - духовні лідери


Рецензии