Pet shop boys - Go west - 2020

Моя інтерпретація.

Заради щастя ми підемо на захід
заради всіх святим своїм шляхом
хоч у минулому залишимо свій слід
повір...ніколи не будемо лайном...
Заради щастя ми підемо на захід
заради чистого і блакитного неба
у двері свободи знайдемо свій вхід
повір...у людині є така потреба...
Заради щастя ми підемо на захід
заради майбутнього мрію не залишимо
і кроком порятунку спасемося від бід
повір...ми нову історію разом напишемо...


Рецензии