у бiлим свiжiм

де пада сніг де сніг ляга слід виведе до краю
ходи відбитки в ланцюгах хто йде той й має
письмо вервечками заглиблень в свіжім білім
усьому світові щоб брів не десь а слідом
що з краю і за край веде де сніг нам йде

де в чистім білім свіжім мов кавун розкритий
червоним золотом з-під крон нам сонце світить



где снег идёт где снег ложится след выведет на край
идёт ползёт влачится мчится ль от снега небо знай
письмо цепочками замятин в свежем белом
чтоб знали все идти не абы как а следом
что с краю и за край ведёт где снег идёт

где в чистом белом в вскрытого арбуза свежесть
нам красно солнышко сквозь даль над снегом светит


Рецензии