7004. Спакой у ахвяру прынясён и пацярпела печань

ВЕЧНЫ СОН.
Цягацца будзешь па гасцям,
То тут 100 грамм, то там – 100 грамм.
Спакой у ахвяру прынясён,
И пацярпела печань.
А гэты сон, выдатны сон,
Для вас ён стане - вечын!


Рецензии