Карпати розцiлують

( Відповідь Г.Васяновичу )

Ой, як добре генерале,
Мене досі ще не вкрали,
Тому піду у танок,
Поки горбик не намок.

Бойко вкраде, а чи гуцул...
Може й два вкрасти зберуться,
Тому буду вибирать
З ким таночок танцювать.

А в таночку ще й цілунки,
Наче осені дарунки...
Може й лемко ще прийде
І в свій танок поведе.

Поцілунки, друже, люблю,
Ще й тебе я приголублю.
Поцілую у вуста,
Це все, друже, неспроста.

А Карпати розцілують,
Свою любов подарують,
Золотий дадуть жупан -
Ось такий в красуні план.

12.11.2020 р.


Рецензии