Патриот?!

Я вишиваночку напну і стану патріотом.
І гімна заспіваю по давнішнім нотам.
Трезуб я поцілую і строкатий прапор.
І кулаком я пригрожу в ворожий табір.

На лобі вирощу я чуба- оселедця...
Червоні шаровари пригорну до серця.
На "українській мові"стану розмовляти,
Соломою покрию призьбу коло хати.

І стану хвацьким хлопцем -запорожцем,
Якого ще не бачили під сонцем.
Та річ не в тім, який ти патріот назовні,
А в тім, що для країни ти зробив сьогодні....
12.11.20.18.40


Рецензии