Картина Ос нь, рини Федор н, м й коментар й

             О-С-І-Н-Ь
      Очі ці,як дві краплини -
      Смуток ,біль та щирість почуттів,
      Осінь дійсно виглядає стисло,
      Наче кидає на когось гнів.
      В поєтичному вбранні ,багрянні,
      Все прекрасне і чомусь сумне,
      Хоче показати всім щось світле,
      Щось чудове,Боже та святе,
      Разом в погляді така привітна -
          Така ось О-С-І-Н-Ь.
 
      


Рецензии