стр. 27

До меня не дойдет твой совет:
Восприимчивой почвы нет.

Для каждого в разном ответ.

Слова те же, а смысл переодет.
Личность берёт берет,
Едет на света край увидеть края свет.

9.11




Между мной и "хочу" есть "надо".
Стресс прессует, томит тошнота,
Но ведь невысока их ограда,
Если страсть, если цель велика.

9.11




Let something new begin,
Let my new era win
To boast from coast to coast,
The hostess with the most.
A world of widening grins
When one awaits no sin

10.11




There is no time for keeping still,
There is no day, no hour to kill,
There's no time for staying put.
For your own sake, for your own good
There is no time for being fake,
For doing things without faith,
A sense as fragile as snowflakes.
Require to hear your soul's readout,
Rethink, re-dispute and re-doubt,
So you can take life's next redoubt.

11.11




Личное

11.11


Рецензии