Мiж спалахiв зiр...

Між спалахів зір, між митями діб...
До Твоїх очей здіймаю свій зір.
У пошуках слів і Твого лиця
Шукаю шляхи що Ти освятив.
У темряві снів та сумнівах дум,
Шукаю Твоїх наснаження Слів...
Чекаю коли Ти візьмеш мене
І разом підемо крізь будь який шторм.
В обіймах Твоїх все стало малим.
Немає потреб, турбот, метушні.
Коли ми разом...
Хто проти встоїть?
Надії мої на Тебе мій Бог...


Рецензии