Текучiсть

Літаю в сні
літають хмари над полями
витає пара в ногах після дощу
злітають каплі із карнизу не накапують бурулі зворотньо
зливається рідина
виділяється змазка
протікає ніша
стине льох
остигає трава
конденсуються банки
ластівки набрали води
гриби з-під землі повибігали
надмірна чесність кидає у піт
вмивається кіт
каша віддає своє
кава, кава - тонізує
знаходжу момент
упиваюся знайомством
види з фотографій

2020-11-12


Рецензии