Я кохаю тебе

Я кохаю тебе, кохаю.
Подивись мені ніжно в очі.
Очі скажуть, як я вплітаю
В долю щастя всі дні та ночі.

Я кохаю, що більше треба!
У долоні плескає сонце…
Подаруй мені синє небо,
Що з веселкою за віконцем.


Рецензии