***

Спішу по стежці крижаній,
Сама без мами.
Здається каже хтось:" Мерщій!"--
Її вустами.
ТонкИй ось зараз трісне лід,
Страх огортає.
Душа матусі хрестить слід,
Псалми читає.
І я сама, сама вже йду,
Крок перший, другий
Все по тонЕнькому льоду...
До тих, хто любий.


Рецензии