MadeinEarth For interplanetary supply Elsa de luxe

https://music.yandex.ru/album/11574/track/93673
In The Air Tonight
Исполнитель: Phil Collins

Standards and achievements embodied in the product:
(experimental small-scale production in the planet Russian workshop is ready for the deployment of production on the main planetary conveyor for the rest of the Great Space worlds)


- ironing board with stepless height adjustment
- EURO iron stand
- removable arm sleeve
- infinitely adjustable height up to 93 cm
(for people basketball and fashion industry add)
- electrical connector 1.9 m
- socket with a holder for an iron wire
- shelf for linen
- hanger holder

For the competition of interplanetary supplies, it is more than a worthy commodity of civilization from planet Earth for other worlds of the Large Space. Happiness in a family should not feel the oppression of everyday inconveniences, everyday needs in life should bring only and precisely joy - in order to feel the desire to do something useful with pleasure!

Everyone knows how difficult it is to iron large amounts of clothes, stylish products of designers from Earth turn the routine of everyday life into a creative positive channel, if earlier we said "How many linen not ironed!", Now we exclaim "What to iron on such a beautiful ironing board!"

This product will undoubtedly make a great contribution to His Majesty's Harmony!

***

Для конкурса межпланетных поставок более чем достойный товар цивилизации с планеты Земля для других миров Большого Космоса. Счастье в семье не должно испытывать гнёт бытовых неудобств, бытовые потребности в жизни должны приносить только и именно радость - чтобы испытывать желание сделать что-то полезное с удовольствием!

Все знают насколько трудно перегладить большие объёмы одежды, стильные изделия дизайнеров с Земли превращают рутину повседневности в творческое позитивное русло, если раньше мы говорили "О сколько не выглаженного  белья!", то теперь восклицаем "Что бы отгладить ещё на такой красивой гладильной доске!".

Этот товар несомненно внесёт большой вклад в Его Величество Гармонию!


Воплощённые в изделии стандарты и достижения:

- гладильная доска с плавной регулировкой по высоте
- EURO подставка под утюг
- съёмный подрукавник
- плавно регулируемая высота до 93 см
(многообразие для удобства всех ростовых вариаций)
- электросоединитель 1,9 м
- розетка с держателем для провода утюга
- полка для белья
- держатель для плечиков

(практически все достижения для комфорта глажки белья в базовой комплектации)

***

Made in Earth. Earth flourish lingvaplex http://stihi.ru/2017/04/20/6194
Picture ieroglife culture. Made on Earth http://stihi.ru/2017/04/11/10622


Рецензии