Мiй рiдний край - це ненька Украiна

Мій  рідний край-це ненька - Україна,
Це всі рівнини ,гори і  степи,
Це всі гаї  і  пісня  солов’їна,
Калина край воріт і гілочка верби.

Мій  рідний край-це ненька -  Україна,
Це  біла хата й поряд потічок.
Горджусь я тим,що я  її дитина
Й сходила безліч  я в житті  стежок.

Мій  рідний  край-це ненька - Україна,
Це те село,де народилась  і  зросла.
Вона  для мене неповторна  і  єдина
Й любов  до неї в серці пронесла.

Мій  рідний край-це ненька – Україна,
Її озера,ріки і моря.
Це всі   ліси  і в горах полонина
І звук  трембіти,що в руках у вівчаря.

13.07.  2017 р.


Рецензии