Свой человек и чужой...

Свой человек всегда в сердце, и никакой скандал или ссора его оттуда не вырвут, а чужой — даже любовью и безграничной нежностью не сможет занять место в нем.


Your own person is always in your heart, and neither scandal nor quarrel will get him out of there, and a stranger will not be able to take a place in it even with love and boundless tenderness.



Eugene Ryabyi


Рецензии