Доля

Місяць в кошик збирає зірки.
Перекинувся Віз*… до світанку.
Доля хутко до скроні роки –
Тішить, мабуть, свою забаганку…
Платить сріблом за день і за рік,
Шанобливо вкладає на скроні…
А життя невгамовний потік
Нам натруджені студить долоні.

Віз ( созвездие Большая Медведица) в июле месяце где-то к трем часам утра переворачивается на 180 гр. от положения в котором было вечером


Рецензии