Одлази, иди, невольо

Одлази, иди, невољо

Одлази, иди, невољо,
Спаси нас од помора,
Иди, нестани, рогава!
Одлази, иди, невољо,
Пошасти луда грдобна,
Боји се, клони Господа!
Одлази, иди, невољо,
Содома си и Гомора!

7528/2020.

Фотографија: Веселинка Стојковић


Рецензии